Munkáltatóknak

Szeretnénk, hogy még jobban megismerje, hogy milyen előnyökkel is jár egy újépítésű, prémium, munkavállalói lakópark.

Az egyik legnagyobb célunk az alkalmazottak megtartása és motiválása azáltal, hogy olyan környezetet biztosítunk, ahol kényelmesen tudnak dolgozni és élni. Ennek a nehézségeit igyekeztünk orvosolni, és egy olyan szállást kialakítani, mely modern és innovatív megoldást kínál az ön munkavállalói számára is.

A Wellby munkavállalói lakópark nem más, mit egy újépítésű ingatlan, amely környezetbarát technológiával van kialakítva, így geotermikus fűtés használunk. Emellett a napelemekkel ellátott épületünk lehetővé teszi, hogy környezetbarát módon használjuk az energiát, így nem csak a munkáltatók, hanem a környezetünk is profitál ebből az innovatív megoldásból.

További előnyeink közé tartozik a privát parkoló, amely a munkavállalók kényelmét szolgálják, akik így könnyen és biztonságosan parkolhatnak hosszútávon is, nem kell aggódniuk autójuk biztonsága miatt. Ezt a biztonságot pedig tovább fokozza a kártyás beléptető rendszerünk, hiszen így még inkább kizárt a lopás vagy a nem kívánatos látogatók lehetősége.

Az épület újépítésű, így minden szoba modern és kényelmes kialakítású, a berendezés és minden bútorzat teljesen új.

A Wellby munkavállalói lakóparkban gyors és kényelmes étkezési lehetőséget biztosítunk a szálló mellett elhelyezett food truckok segítségével. Ezáltal a lakóknak nem kell nagy távokat megtenniük a legkedveltebb ételekért, ezzel is időt és energiát megtakarítva számukra.

Minden apartmanunkban külön fürdőszoba található, valamint felszerelt konyha, főzési lehetőséggel ellátva. Illetve központi mosókonyha is található, több géppel, ami lehetőséget biztosít a lakóknak, hogy a megszokott életmódjukat folytathassák, nem kell mosodák után kutatniuk a városban.

Amennyiben magasabb beosztású munkavállalói számára keresi az ideális megoldást, vezetői, egyágyas szobánk a legjobb döntés, melynek kialakítása megoldást nyújt, a korlátlan pihenésre.

Összefoglalva, a Wellby munkavállalói lakópark az ideális választás, ha biztonságos, kényelmes, innovatív és praktikus lakhatási lehetőséget szeretne biztosítani munkavállalói számára. Reméljük, hogy nálunk az Ön munkavállalói is meg fogják tapasztalni a well-being lakhatás előnyeit, valamit, hogy minden igényt kielégítő szállást, és valamelyest otthont is tudunk biztosítani számunkra.