MIÉRT ÉRDEMES HOSSZÚ TÁVRA SZERZŐDNI?

Munkásszállással való megállapodás során felmerül a kérdés, hogy rövid vagy hosszú távra szerződjünk inkább. Habár elsőre rugalmasabbnak tűnhet, ha csak pár hónapra írunk alá, de ez sokszor több munkát és költséget jelent az idő előrehaladtával. Tudja meg, mely időtávban érdemes gondolkodnia!

MILYEN ELŐNYÖKET TARTOGAT, HA HOSSZÚ TÁVRA SZERZŐDÜNK?

Elsőre riasztónak hangzik, hogy évekre leszerződjünk egy munkásszállással, ha azonban jobban átgondoljuk az így kapott feltételeket, mindjárt megfontolandóvá válik ez az opció. De milyen előnyökre tehetünk így szert?

 1. Kiszámíthatóság
  A hosszú távú megállapodások lehetővé teszik a munkáltatók számára, hogy jóval előre tudjanak tervezni. Rövid távú szerződés esetén sűrű időközönként kell új szállás után nézni, ami rengeteg emberi és anyagi erőforrást igényel. Hosszú távra szerződve azonban optimálisan oszthatók be az erőforrások, ami hozzájárul a hatékonyabb működéshez.

  Nem kell aggódni az árak növekedése miatt, hiszen a teljes időtartam alatt fix vagy előre meghatározott költségekkel számolhatunk, melyek jellemzően sokkal kedvezőbbek az alapárnál.

 2. Személyes kapcsolat
  Hosszú távon a szállásadó és a munkáltató cég közötti partnerség is szorosabbra fűződik. Ez a személyes kapcsolat gördülékennyé teszi az együttműködést, és az esetleges problémák kezelése is egyszerűbbé válik.

  Egy szorosabb partneri viszonnyal egyfajta kölcsönös bizalom is kialakul, ami mindkét fél számára jövedelmező. Ez lehetővé teszi a rugalmasabb fizetési és szerződési feltételeket.

 3. Egyedi kérések teljesítése
  A hosszú távú kapcsolat és a bizalom eredményeképp a szállásadó is hajlandóbb az egyedi kérések teljesítésére. Ilyen igény lehet például, ha extra bútorokra vagy speciális konyhai eszközökre van szükség, vagy éppen a szoba elrendezésén szeretnénk alakítani.


A Wellby-nél ezeket az igényeket maximálisan kiszolgáljuk, hiszen az egyedi kéréseknek is igyekszünk eleget tenni. Jól felszerelt apartmanjainkat igény esetén tovább tudjuk bővíteni, így plusz bútort vagy televíziót is tudunk biztosítani a szobába.

Ön is szeretné kihasználni a hosszú távú szerződés nyújtotta előnyöket és biztonságot? Forduljon a Wellby-hez, és találjuk meg közösen a megoldást!

AJÁNLATKÉRÉS