ÍGY NÖVELHETŐ AZ ELÉGEDETTSÉG A MUNKÁSSZÁLLÁSON

A munkásszállással való elégedettség fontosabb, mint gondolnánk. Amellett, hogy közvetlenül kihat a munkateljesítményre, csökkenti a fluktuációt, illetve a versenyképesség növeléséhez is hozzájárul. Megmutatjuk, mely szempontokat nem szabad elhanyagolni a maximális elégedettség érdekében.

 

MILYEN LEHETŐSÉGEKRE VÁGYNAK A MUNKAVÁLLALÓK?

 • Jó lokáció
  A szállás elhelyezkedése egy olyan kulcskérdés, amely alapjában határozza meg a lakók mindennapjait. A hosszú bejárási idő rengeteg kényelmetlenséget és kialvatlanságot is okoz. Ha a rossz elhelyezkedés miatt a mindennapi teendők elvégzése is nehézkes, az rengeteg időt vesz el a pihenésből, ami előbb-utóbb feszültséget és rosszabb munkateljesítményt okoz.

  Az ideális lokációt tehát mindig tartsuk szem előtt: ügyeljünk, hogy a szállás közel helyezkedjen el a munkahelyhez, és a tömegközlekedés is biztosított legyen. Még jobb, ha a szükséges üzletek és szolgáltatások is sétatávolságra elérhetők. Mindezzel a munkavállalók időt és utazási költséget spórolnak a mindennapokban.

 • Kényelem
  Mindenki szeretné szép, kényelmes környezetben tölteni a pihenését. A tiszta, rendezett lakótér és a rendszeres takarítás elengedhetetlen tényezők. A matracok minőségét mindenképpen ellenőrizzük, hiszen ez egyaránt hat az alvásminőségre és a testi egészségre. A legjobb ha egy új, minőségi bútorokkal felszerelt munkásszállást választunk.

 • Főzési lehetőség
  Az egyik legnagyobb kényelmetlenséget az étkezés tudja okozni, hiszen a legtöbb szálláson nincs biztosítva a főzés lehetősége, rendszeresen étterembe járni pedig rendkívül költséges. Egy teljesen felszerelt konyha lehetővé teszi az egyéni étkezési preferenciák követését, valamint a pénztárcabarát főzést.

 • Mosási lehetőség
  A másik problémát a mosás okozza. Nem minden munkásszálláson találhatók mosógépek, ami igen körülményessé teszi a ruhatisztítást. Mosodába járni idő- és költségigényes, így mindenképp olyan szállás után nézzünk, ahol ez helyben megoldható.

 • Szórakozás
  Egy jó munkásszálláson a pihenés mellett kikapcsolódásra is van lehetőség. A megfelelő internetkapcsolatnak alapnak kell lennie. Emellett jó, ha van televízió, valamint közösségi tér, ahol együtt lehet beszélgetni, játszani, szórakozni a lakótársakkal.

 

GONDOSKODJON AZ ELÉGEDETTSÉGRŐL A WELLBY-VEL

A Wellby munkásszállóban minden olyan igényt figyelembe vettünk, ami felmerülhet a lakókban. Szállásaink mind kiváló környéken helyezkednek el, ahol autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthetők. A környéken üzletek, éttermek, gyógyszertárak, bankfiókok és más egyéb lehetőségek is megtalálhatók, melyek szükségesek lehetnek a mindennapokban.

Kiválóan felszerelt apartmanjaink mind új bútorokkal vannak berendezve. Minden apartmanhoz tartozik egy jól felszerelt konyha, ahol főzési, étkezési lehetőséget biztosítunk. Mosóhelyiségünk extra költségek nélkül vehető igénybe, ahol a mosó- és szárítógépek is szabadon használhatók.

A kikapcsolódásról sem feledkeztünk meg. Közösségi szobáinkban tévé, darts és csocsó is található, valamint beszélgetésre és közös időtöltésre is van lehetőség.

Szeretne többet megtudni lehetőségeinkről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletes tájékoztatást adjunk!

KAPCSOLAT