Munkásszálló Tiszaújváros

Tiszaújvárosi lakóparkunk a 35-ös főút mellett helyezkedik el. A szállás közelében található sportcentrum, étterem, benzinkút, az út átellenében pedig az ipari park. A környéki üzletekbe, drogériákba autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen el lehet jutni.

Felszereltség

Tiszaújvárosi lakóparkunk 192 férőhellyel rendelkezik, ahol 3 ágyas szobákban szállásoljuk el a régióba érkező munkavállalókat. Az újépítésű, modern kialakítású épületben környezetbarát geotermikus hőszivattyú biztosítja a hűtést, fűtést és a melegvíz-ellátást, kiváló komfortérzetet nyújtva egész évben.

Lakóparkunk elkerített parkolója díjmentesen vehető igénybe, ahol Food Truck szolgálja ki a megéhezett lakókat. A szállás területén található, éjjel-nappal működő csomagautomaták továbbá kényelmes megoldást kínálnak a csomagátvételre és -feladásra.

Szolgáltatások

Portaszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ahol a szobakártyák kiadása történik. 3 ágyas szobáinkat kétnaponta takarítjuk, az ágyneműk cseréjére pedig hetente kerül sor. Minden szobában található zárható szekrény és asztal, emellett korlátlan WiFi érhető el.

Épületünkben 2-3 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, utóbbiban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkezőasztal, valamint alap konyhai eszközök találhatók. A földszinten lévő mosóhelyiségünkben mosógép, szárítógép és vasaló áll rendelkezésre.

Nem csak pihenésre van lehetőség: a közösségi szobában darts, ping-pong és csocsó biztosítja a szórakozást, emellett mindössze pár percre található a helyi futballpálya.

 

Tiszaújváros galéria

Kérjen ajánlatot díjak és kötelezettségek nélkül!