Munkásszálló Oroszlány

Oroszlányi lakóparkunk a vasútállomás közvetlen közelében helyezkedik el, az M1-es autópályától 20 percre. A környéken számos vendéglő, kiskereskedés, benzinkút és ATM található, a közeli városközpontban továbbá minden egyéb szolgáltatás elérhető.

Kérjen ajánlatot!

Oroszlány

 

Felszereltség

Oroszlányi lakóparkunk 153 férőhellyel rendelkezik, ahol 3-4 ágyas szobákban szállásoljuk el a régióba érkező munkavállalókat. Az újépítésű, modern kialakítású épületben környezetbarát geotermikus hőszivattyú biztosítja a hűtést, fűtést és a melegvíz-ellátást, kiváló komfortérzetet nyújtva egész évben. 

Lakóparkunk elkerített parkolója díjmentesen vehető igénybe, ahol Food Truck szolgálja ki a megéhezett lakókat. A közelben található, éjjel-nappal működő csomagautomaták továbbá kényelmes megoldást kínálnak a csomagátvételre és -feladásra.

Kérjen ajánlatot!

Oroszlány

 

Szolgáltatások

Portaszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ahol a szobakártyák kiadása történik. 3-4 ágyas apartmanjainkat kétnaponta takarítjuk, az ágyneműk cseréjére pedig hetente kerül sor. Minden szobában található zárható szekrény, tévé és asztal, emellett korlátlan WiFi érhető el.

Épületünkben 2 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, utóbbiban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkezőasztal, valamint alap konyhai eszközök találhatók. A földszinten lévő mosóhelyiségünkben mosógép, szárítógép és vasaló áll rendelkezésre.

Épületünk első és második emeletén közös használatú erkély található. A földszinten található közösségi szobában továbbá darts, ping-pong és csocsó biztosítja a szórakozást.

Kérjen ajánlatot!

Oroszlány

 

Oroszlány

 Kérjen ajánlatot!

Galéria Oroszlány

Kérjen ajánlatot díjak és kötelezettségek nélkül!