Munkásszálló Miskolc

Miskolci lakóparkunk az egyetem közelében helyezkedik el. A pár percre lévő 3-as főútnak és a környéki buszmegállóknak köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. A közelben élelmiszerboltok, drogéria, gyógyszertár, dohánybolt, valamint bank is található.

 

Felszereltség

Miskolci lakóparkunk 199 férőhellyel rendelkezik, ahol 2-4 ágyas szobákban szállásoljuk el a régióba érkező munkavállalókat. Az újépítésű, modern kialakítású épületben környezetbarát geotermikus hőszivattyú biztosítja a hűtést, fűtést és a melegvíz-ellátást, kiváló komfortérzetet nyújtva egész évben.

Lakóparkunk elkerített parkolója díjmentesen vehető igénybe, ahol Food Truck szolgálja ki a megéhezett lakókat. A szállás területén található, éjjel-nappal működő csomagautomaták továbbá kényelmes megoldást kínálnak a csomagátvételre és -feladásra.

 

Szolgáltatások

Portaszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ahol a szobakártyák kiadása történik. 2-4 ágyas szobáinkat kétnaponta takarítjuk, az ágyneműk cseréjére pedig hetente kerül sor. Minden szobában található zárható szekrény és asztal, emellett korlátlan WiFi érhető el.

Épületünkben 2-3 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, utóbbiban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkezőasztal, valamint alap konyhai eszközök találhatók. A földszinten lévő mosóhelyiségünkben mosógép, szárítógép és vasaló áll rendelkezésre.

Nem csak pihenésre van lehetőség: a közösségi szobában darts, ping-pong és csocsó biztosítja a szórakozást, emellett mindössze pár percre található az egyetem külsősök számára is nyitott edzőterme.

 

 

Miskolc galéria

Kérjen ajánlatot díjak és kötelezettségek nélkül!