Munkásszálló Esztergom

Esztergomi munkásszállónk a 111-es, Dorogi út mellett kerül felépítésre. A közelben megtalálható az egyik legnagyobb élelmiszerlánc üzlete, és étkezésre is több lehetőség adott.

ACCamera_7

Felszereltség

Lakóparkunk 2x199 férőhellyel rendelkezik, ahol 4-5 ágyas szobákban szállásoljuk el a régióba érkező munkavállalókat. Az újépítésű, modern kialakítású épületben környezetbarát geotermikus hőszivattyú biztosítja a hűtést, fűtést és a melegvíz-ellátást, kiváló komfortérzetet nyújtva egész évben. 

Lakóparkunk elkerített parkolója díjmentesen vehető igénybe, ahol Food Truck szolgálja ki a megéhezett lakókat. A szállás területén található, éjjel-nappal működő csomagautomaták továbbá kényelmes megoldást kínálnak a csomagátvételre és -feladásra.

Kozlekedo

Szolgáltatások

Portaszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ahol a szobakártyák kiadása történik. 4-5 ágyas apartmanjainkat kétnaponta takarítjuk, az ágyneműk cseréjére pedig hetente kerül sor. Minden szobában található szekrény és asztal, emellett korlátlan WiFi érhető el.

Épületünkben 2-3 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, utóbbiban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkezőasztal, valamint alap konyhai eszközök találhatók. A földszinten lévő mosóhelyiségünkben mosógép, szárítógép és vasaló áll rendelkezésre.

Nem csak pihenésre van lehetőség: a közösségi szobában darts, ping-pong és csocsó biztosítja a szórakozást.

kozossegi-ter-3

Szoba_6

 

Esztergom galéria

 

Kérjen ajánlatot díjak és kötelezettségek nélkül!