NEM IS A FIZETÉS A LEGFONTOSABB?

Amikor a munkaerő megtartásáról van szó, legtöbbeknek a magas fizetés jut eszébe, mint eszköz. Habár ez igen vonzó a munkavállalók számára, valójában nem ez, ami az első helyen áll a fontossági sorrendben. Tudja meg, melyek a valódi igények!

MÁS A SZAKMUNKÁSOK PRIORITÁSA

Magyar szakmunkások körében végzett felmérések szerint egy vállalat vonzerejében első helyen a stabil, biztonságos munkahely áll. A kiszámíthatóság igen fontos a munkavállalók számára, különösen a változékony gazdasági helyzetben.

Ugyanakkor még egy olyan tényező bizonyult kevésbé fontosnak, melyre a munkáltatók kevésbé gondolnának - ez pedig a céges rendezvények szervezése. Sok vállalat feleslegesen nagy összeget fordít erre ahelyett, hogy inkább a teljesítménynek megfelelő év végi bónusszal támogatná munkavállalóit. A kékgalléros dolgozókat azonban ezzel lehet az egyik legkevésbé megragadni.

Ezzel szemben azonban a munkahelyi közösség már jóval meghatározóbb. Fontos számukra, hogy barátságos, támogató környezetben tölthessék a munkaidőt olyan emberekkel, akikkel jól érzik magukat. A vállalatnak tehát inkább a közösségépítésre és a jó kapcsolatok kialakítására kell helyeznie a hangsúlyt.

A fizikai munkások nagy része munkásszálláson tölti a mindennapjait. Egy minőségi szállás nem csak a pihentető környezetre, de a közösségépítésre is odafigyel. A Wellby lakóparkokban erre különösen nagy figyelmet szenteltünk, hiszen a jó közösség elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz.

Munkásszállásokban a lakók kényelmes környezetben kapcsolódhatnak ki, ahol különböző játékokkal és szórakoztató eszközökkel kapcsolódhatnak ki. Az étkezőasztaloknál lehetőség nyúlik a közös étkezésre, melyet az udvaron található Food Truck biztosít. Szállásaink környékén többféle sportolási és kikapcsolódási lehetőség is található, így a lakók egyszerűen tudnak közös programokat szervezni.

Szeretne többet megtudni arról, hogy mit kínálunk? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mindenről tájékoztatjuk!

KAPCSOLAT