MILYEN SZEMPONTOKAT VEGYEN FIGYELEMBE A MUNKÁSSZÁLLÁS KIVÁLASZTÁSÁNÁL?

Amikor munkásszállás után nézünk, számos rossz állapotú, lelakott intézménnyel találkozhatunk, melyek az ágyon kívül semmiféle pluszt nem nyújtanak a lakók számára. Ehhez hasonló szállásokon a kedvező ár ellenére sem éri meg elhelyezni a munkavállalókat, hiszen így nem tudják kellően kipihenni magukat, ami aztán a teljesítményükön is megmutatkozik. Megmutatjuk, milyen szempontok alapján döntsön. Sok esetben a munkáltatók a szállás költségein igyekeznek spórolni, ezért a dolgozók rossz állapotú, gyakran higiéniailag is kifogásolható épületekben töltik a mindennapjaikat. Nem érdemes azonban az elhelyezés költségein spórolni, hiszen a minőségi munkához kipihent munkavállalókra van szükség. Megmutatjuk a legfontosabb szempontokat, melyeket figyelembe kell venni a munkásszállás kiválasztásánál.

 

ELHELYEZKEDÉS

Az első fontos szempont a megfelelő lokáció, melynek kiválasztásához a munkahely jellegét kell figyelembe venni. A városközpontban minden szükséges üzlet és szolgáltatás megtalálható a közelben, azonban nehezen érhetők el az ipari parkok, és a nagyobb forgalom is akadályozza az autós közlekedést. Ezzel szemben a város szélén elhelyezkedő szállások könnyebben érhetők el az ipari dolgozók számára, ez azonban az ipari környezettel és a vasutakkal, munkagépekkel járó zajt is magával hozza.

A választás során tehát a munkahely elhelyezkedését kell elsődlegesen figyelembe venni. Egy távolabb eső, de olcsóbb ingatlan nem feltétlenül jó választás, hiszen nagyban megnehezíti az autóval nem rendelkező munkavállalók bejárását és mindennapi teendőit. A legideálisabb tehát, ha a szállás autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető, valamint a szükséges üzletek és szolgáltatások is megtalálhatók a közelben.

Jól megközelíthető Wellby szállásaink jelenleg Szolnokon és Oroszlányban, a későbbiekben az ország több pontján is várják a régióba érkező munkavállalókat ipari parkok, üzletek és bevásárlóközpontok közelében. Az épületekhez privát parkoló is tartozik, melyet díjmentesen vehetnek igénybe a lakók.

 

FELSZERELTSÉG

A legtöbb munkásszállás minimális felszereltséggel működik - a szobákban mindössze ágy, esetleg éjjeliszekrény és tároló van, amely így szinte kizárólag az alvást szolgálja. Ahhoz, hogy a lakók a szabadidejükben is kényelmesen használják a szobát és biztonságban tudják holmijaikat, ennél többre van szükség. Szintén sok probléma övezi a főzés és tisztálkodás kérdését, hiszen a legtöbb munkásszállásnál 1 közös használatú fürdőszoba és konyha jut az egész folyosóra.

A Wellby magas felszereltségű apartmanjaiban asztal, székek, valamint zárható szekrény is található, egyes szobáink pedig televízióval is rendelkeznek. Lakóparkjainkban 2-3 szobánként található fürdőszoba és konyha, emellett a mosási lehetőség is biztosított.

 

SZOLGÁLTATÁSOK

Egy munkásszállásnak olyan alapvető feltételeket kell biztosítania, mint a rendszeres takarítás és az ágyneműcsere. Ezen felül az egyes plusz szolgáltatások még tovább növelik a lakók elégedettségét és komfortérzetét.

A Wellby-nél hiszünk abban, hogy egy munkásszállásnak nem csak alvóhelyként kell szolgálnia, éppen ezért a rekreációs lehetőségekről is gondoskodunk. Prémium munkavállalói lakóparkjainkban pihenőszoba és közösségi szoba is található, az udvaron pedig food truck és csomagátvevő automata gondoskodik a lakók kényelméről.

 

Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot díjak és kötelezettségek nélkül!

Ajánlatkérés