HOGYAN SEGÍTENEK A PRÉMIUM MUNKÁSSZÁLLÓK A MUNKAERŐ MEGTARTÁSÁBAN?

Egyre több munkáltató ismeri fel, hogy az alkalmazottak elégedettsége és jólléte hosszú távon hatással van a vállalat sikerére. A dolgozók megtartása azonban nem mindig egyszerű feladat, különösen az olyan szektorokban, ahol a munkaerőhiány is problémát jelent. Bemutatjuk, hogyan segítenek a prémium munkásszállók a munkaerő megtartásában.

 

A MUNKÁSSZÁLLÓK SZEREPE A MUNKAERŐ MEGTARTÁSÁBAN

Sok munkáltató nem kezeli prioritásként a megfelelő munkásszállás kiválasztását, azonban ez legalább olyan fontos, mint a megfelelő munkakörülmények biztosítása. A messziről érkező munkavállalók ugyanis itt töltik mindennapjaikat és itt pihenik ki magukat, így alapjában határozza meg számukra a tartózkodási élményt.

Fontos tehát, hogy megfelelőek legyenek a körülmények a pihenéshez, hiszen a dolgozók így a munkában is motiváltabbak, termelékenyebbek lesznek. Ezen felül az elégedettség a cég iránti elköteleződést is növeli, ami csökkenti a fluktuációt, ezáltal pedig a vállalat költségeit.

De hogyan segítheti egy munkásszálló az elköteleződést? Többet kell nyújtania, mint egy ágy - az ideális szállás kényelmes, otthonos környezetet biztosít a pihenéshez, miközben a higiéniai feltételekről is maximálisan gondoskodik. Még többet kínál egy prémium munkásszállás, mely különböző kényelmi szolgáltatásokkal, rekreációs lehetőségekkel és a szociális kapcsolatok támogatásával teszi vonzóbbá a környezetet.

A prémium munkásszállásoknak tehát kiemelt szerepük van a dolgozói elégedettség fenntartásában: a megfelelő feltételek között élő munkavállalók eredményesebbé és elkötelezettebbé válnak, ezen felül pedig a vállalat is vonzóbbá válik a munkaerőpiacon.

 

MIVEL NYÚJTANAK TÖBBET A PRÉMIUM MUNKÁSSZÁLLÓK?

A prémium munkásszállók nem csak a magasabb komforthoz, de a jobb életminőséghez is hozzájárulnak. Az olyan kényelmi szolgáltatások, mint az ingyenes WiFi, a mosoda vagy az étkezési lehetőség, megkönnyítik a mindennapokat, és igazi otthonos környezetet teremtenek.

A lakókat felszereltebb szobák várják, melyek így nem csak az alvást, de a szabadidő eltöltését is szolgálják. Az egyik legjelentősebb előny a tisztálkodási lehetőség: a prémium szállásokon kevesebb főre jut egy fürdőszoba, ami hozzájárul a magasabb higiéniához, a kevesebb várakozáshoz és a konfliktusok elkerüléséhez.

A pihenés mellett a rekreációról is gondoskodnak, ami kiváló módja a kikapcsolódásnak és a közösségi élet fenntartásának. Ez kiemelten fontos, hiszen a munkavállalók így kiereszthetik a gőzt és könnyebben integrálódhatnak az új közösségbe.

A prémium szállások a magasabb színvonalú szolgáltatások mellett a biztonságra is nagyobb hangsúlyt fektetnek, így szigorúbb beléptetési rendszerrel és kamerával őrzött közösségi terekkel akadályozzák meg az illetéktelenek bejutását.

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOK, MEGFIZETHETŐ ÁRON

A prémium munkásszállások tehát a dolgozók jóllétének növelésével járulnak hozzá a magasabb elköteleződéshez. Egy olcsóbb szállás, amely nem biztosítja a szükséges feltételeket, hosszú távon csak növeli a költségeket, hiszen a rossz körülmények magasabb fluktuációt okoznak és a toborzást is megnehezítik.

A Wellby-vel a költséghatékonyság mellett sem kell lemondania a prémium minőségről. Well-being szempontokat előtérbe helyező lakóparkjaink magas színvonalú szolgáltatásokkal biztosítják a lakók kényelmét, biztonságát és jó közérzetét.

Az épületnél található büfékocsi pár lépésre szolgálja ki a megéhezett munkavállalókat, éjjel-nappal működő csomagátvevő automatáink pedig értékes időt takarítanak meg számukra. A biztonságról 24 órás portaszolgálatunk gondoskodik, akik az információszolgáltatásban és a szobakártyák kiadásában is segítenek.

Más munkásszállásokkal ellentétben 2-3 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, ami jelentősen hozzájárul az időmegtakarításhoz, a komforthoz és a feszültségek megelőzéséhez. Munkavállalói lakóparkjaink továbbá kiemelt hangsúlyt fektetnek a rekreációra, melyről a közösségi szobák, illetve a sportolási lehetőségek gondoskodnak.

Ön is szeretné, ha elégedettebb alkalmazottakra tehetne szert? Forduljon hozzánk, és ismerje meg prémium szállásainkat!

KAPCSOLAT