FENNTARTHATÓSÁG A MUNKÁSSZÁLLÁSOK ÉLETÉBEN

A fenntarthatóság mára egy olyan kulcstényezővé vált, melyet egyik vállalat sem hagyhat figyelmen kívül. Nincs ez másképp a munkásszállásokkal sem. A különböző zöld megoldások nem csak az ökológiai lábnyom csökkentéséhez járulnak hozzá, de a szállás komfortjához is - tudja meg, hogyan!

 

EGYRE FONTOSABB A FENNTARTHATÓSÁG KÉRDÉSE

A munkásszállásoknak - más gazdasági társaságokhoz hasonlóan - nem szabad elhanyagolniuk a környezetvédelem kérdését. Ma már egyre komolyabb jogszabályi előírások vonatkoznak a vállalatokra, újépítésű ingatlanok esetében pedig évről évre szigorodnak az energetikai követelmények.

Egyre több vállalatnál már saját értékként, célként szerepel a környezetvédelem iránti elköteleződés, de az ügyféloldalon is szinte elvárás. Azonban ezt nem csak kötelességként érdemes felfogni: fűtés és áram esetén például rengeteget farag a költségeken, ha magas energiaosztályú és megújuló energiát hasznosító megoldásokat alkalmazunk - ezt az összeget pedig a szolgáltatások fejlesztésére lehet fordítani.

 

MEGOLDÁSOK A ZÖLDEBB MŰKÖDÉSHEZ

A hagyományos fűtési megoldások káros anyagokat bocsátanak ki, valamint jelentős pénzeket emésztenek fel, különösen a szállások esetében. Az energiapiac változásai ráadásul rövid időn belül is óriási költségnövekedést tudnak okozni, amely a szolgáltatások drágulását okozza.

Ezzel szemben a megújuló erőforrások úgy növelik az energiahatékonyságot, hogy csökkentik a károsanyag-kibocsátást. A hagyományos fűtési megoldásokkal szemben a hőszivattyúk környezetbarát módon biztosítják a hűtést és a fűtést. Ezek a rendszerek nem árammal vagy fosszilis tüzelőanyaggal termelik a meleget, így nem kell tartanunk az energiaárak növekedése miatti drágulástól.

VÁLASSZON FENNTARTHATÓ SZÁLLÁST A WELLBY-VEL

A Wellby-nél a kezdetek óta elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt. Újépítésű lakóparkjainkban napelemmel kiegészített geotermikus hőszivattyú biztosítja a hűtést, a fűtést és a melegvíz-ellátást.

Ez a megoldás a talajból vonja ki a szükséges hőt, így költséghatékonyabb és környezetkímélőbb módon járul hozzá az ideális komforthoz. A rendszert napkollektorokkal egészítettük ki, így a szén-dioxid-kibocsátást is teljesen megszüntettük, a fűtési költségek minimalizálásával.

De milyen előnyöket tudunk kínálni ezzel? Geotermikus hőszivattyúnk egész évben kellemes hőmérsékletet és kiemelkedő komfortot nyújt a lakók számára. Mivel megújuló energiát hasznosít, nem kell tartani az energiapiac változásaitól, és az alacsony költségek miatt többet tudunk fordítani szolgáltatásaink fejlesztésére.

Hozzon ön is tudatos döntést. Válassza környezetbarát Wellby szállásainkat, és nyújtson kimagasló komfortot munkavállalói számára!

AJÁNLATKÉRÉS