Munkásszálló Tatabánya

A tatabányai munkásszállón két épületben is várja a munkavállalókat. Szállásaink a vasútállomás és a buszpályaudvar között helyezkednek el, az M1-es autópálya pedig 15 perc alatt elérhető. 2 perc sétára található a Vértes Center bevásárlóközpont, ahol minden szükséges üzlet és szolgáltatás megtalálható. A kiváló közlekedési adottságok mellett továbbá autóbérlés is lehetséges a közelben.

Kérjen ajánlatot!

munkásszálló tatabánya

Felszereltség

A munkásszállónk tatabányán 2x199 férőhellyel rendelkezik, ahol 3-4 ágyas szobákban szállásoljuk el a régióba érkező munkavállalókat. Az újépítésű, modern kialakítású épületben környezetbarát geotermikus hőszivattyú biztosítja a hűtést, fűtést és a melegvíz-ellátást, kiváló komfortérzetet nyújtva egész évben.

Lakóparkunk elkerített parkolója díjmentesen vehető igénybe, ahol Food Truck szolgálja ki a megéhezett lakókat. A szállás területén található, éjjel-nappal működő csomagautomaták továbbá kényelmes megoldást kínálnak a csomagátvételre és -feladásra.

Kérjen ajánlatot!

tatabánya munkásszálló

Szolgáltatások

Portaszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ahol a szobakártyák kiadása történik. 3-4 ágyas szobáinkat kétnaponta takarítjuk, az ágyneműk cseréjére pedig hetente kerül sor. Minden szobában található zárható szekrény és asztal, emellett korlátlan WiFi érhető el.

Épületünkben 2-3 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, utóbbiban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkezőasztal, valamint alap konyhai eszközök találhatók. A földszinten lévő mosóhelyiségünkben mosógép, szárítógép és vasaló áll rendelkezésre.

Nem csak pihenésre van lehetőség: a közösségi szobában darts, ping-pong és csocsó biztosítja a szórakozást, emellett mindössze pár percre található fitneszterem, a Vértes Agorája és a Vértes Center.

Kérjen ajánlatot!

tatabánya munkásszálló

 Kérjen ajánlatot!

Tatabánya galéria

Kérjen ajánlatot díjak és kötelezettségek nélkül!