Munkásszálló Szolnok

Szolnoki munkásszállónk az Ipari Park mellett helyezkedik el, a 4-es és a 402-es főút találkozásánál. A közeli utaknak és buszmegállóknak köszönhetően szállásunk egyszerűen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A 402-es főúton mindössze pár perc alatt eljutunk a városközpontba, ahol számos étterem, gyógyszertár, drogéria és ATM található, valamint a kikapcsolódásra is van lehetőség.

 Kérjen ajánlatot!

szolnok_munkasszallo_kulso_latvanterv

Munkásszállónk Szolnoki Felszereltsége

Lakóparkunk 109 férőhellyel rendelkezik, ahol 3-4 ágyas szobákban szállásoljuk el a régióba érkező munkavállalókat. Az újépítésű, modern kialakítású épületben környezetbarát geotermikus hőszivattyú biztosítja a hűtést, fűtést és a melegvíz-ellátást, kiváló komfortérzetet nyújtva egész évben. 

Továbbá lakóparkunk elkerített parkolója díjmentesen vehető igénybe, ahol Food Truck szolgálja ki a megéhezett lakókat. A szállás területén található, éjjel-nappal működő csomagautomaták továbbá kényelmes megoldást kínálnak a csomagátvételre és -feladásra.

 Kérjen ajánlatot!

szolnok_munkasszallo_belso_latvanterv

 

Szolgáltatások

Portaszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ahol a szobakártyák kiadása történik. 3-4 ágyas apartmanjainkat kétnaponta takarítjuk, az ágyneműk cseréjére pedig hetente kerül sor. Minden szobában található zárható szekrény, tévé és asztal, emellett korlátlan WiFi érhető el.

Épületünkben 3 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, utóbbiban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkezőasztal, valamint alap konyhai eszközök találhatók. A földszinten lévő mosóhelyiségünkben mosógép, szárítógép és vasaló áll rendelkezésre.

Nem csak pihenésre van lehetőség: a közösségi szobában darts, ping-pong és csocsó biztosítja a szórakozást, emellett mindössze pár percre található a helyi futballpálya.

 Kérjen ajánlatot!

szolnok_munkasszallo_belso_latvanterv

 Kérjen ajánlatot!

Szolnok galéria

Kérjen ajánlatot díjak és kötelezettségek nélkül!